2009-04-17 Voiceks Voiska [lv], Spički @ Klubas „Musė“, Vilnius

Balandžio 17 d. sostinės klube „Musė“ grupė „Spički“ pristatys savo naują albumą intriguojančiu pavadinimu „Poslednij“!

Muzikuodami nuo 1992 metų, Lietuvos alternatyvios scenos senbuviai nesiliauja eksperimentuoti su stiliais ir kiekvienu nauju įrašu vis sugeba nustebinti gerbėjus. Margoje grupės kūrinių paletėje liaudies muzikos motyvai pynėsi su sunkiojo roko, jazz, ska, punk rock elementais, tačiau grupės vizitinė kortelė visada buvo ryškios akordeono melodijos ir šaižus dainų atlikimas. Naujas „Spički“ darbas yra visiška 2005 metais išleisto akustinio albumo „PRO! Kosmos“ priešingybė.

„Poslednij“ – tai dviejų mušamųjų sąstatų ritmų šėlsmas, galingas gitaros skambesys, lengvas psichodelikos prieskonis, įsimintinos akordeono partijos bei sąmojingi, kai kur net chuliganiški dainų tekstai. Beje, kartais publika į tekstus reaguoja neadekvačiai – dainos „Ja nerusskij“ atlikimas viename Sankt Peterburgo klube vos nesibaigė muštynėmis ir grupės linčiavimu.

Ar „Poslednij“ tikrai paskutinis degtukų žybsnis, ar tik naujas grupės pokštas, dar neaišku, tačiau neabejotina, kad pristatymo metu bus užkurta tikra pirtis! Skambės naujos dainos bei seni „Spički“ šlageriai. Prie teigiamos energijos ir geros nuotaikos spinduliavimo prisidės ypatingi renginio svečiai – vietiniams alternatyvios muzikos gerbėjams gerai žinomi Latvijos ska muzikos pionieriai „Voiceks Voiska“.

Ateik ir išgirsk!

Draugai:
start fm ore

Reklama radijui: mp3
Reklamos internetui: 160 × 120, 120 × 60, 468 × 60
Plakatas internetui: 877 × 1240, 351 × 496
Įvykiai: lastfm

Nuorodos: www.hardcore.lt