2015-10-26 Skeptics [fr], Sequoian Aequison [ru], Dry River [ru] @ XI20, Vilnius

Neišmatuojamos gilumos, maištinga ritmika, atmosferiškas gausmas. Rudeniškoje požemio klubo XI20 scenoje spalio 26 d. trigubas susitikimas:

Ruoškimės dvigubai postroko dozei iš Rusijos ir prancūziškam garažinio roko triumfui.

„Sequoian Aequison“ kartu su „Dry River“ išleidžia bendrą split‘ą ir leidžiasi į dviejų savaičių turą, kurio metu pirmą kartą aplankys mūsų sostinę. Abi grupės jau keletą metų skendi postroko eksperimentuose. Abi yra išleidusios savo debiutinius albumus, tačiau jų kuriamos muzikos skambesiai yra gana skirtingi, todėl vienas kitą praturtina.

Tretieji „Skeptics“ – kontrastuojantis vakaro prieskonis. Skeptikai yra stipriai suaugę su šiuo metu itin aktyvia Prancūzijos garage kultūra, o savo produktyviai kuriama ir atliekama muzika jie jau spėjo išmaišyti daugelio Europos šalių miestus, nuo Lisabonos iki Mančesterio, dabar leidžiasi šiaurėn. Grupė pradėjo formuotis dar 2011 metais Briuselyje, o 2012 įsikūrė La Rošelyje, Prancūzijos pietvakaruose. Šiuo metu ji yra išleidusi tris trumpagrojus, ir į šį turą vežasi trečiąjį pilno formato albumą „Open Sea“, išleistą Frantic City Records.

www.facebook.com/events/1043926605641486/