2009-07-03 Avaspo, Superficial Random Knowledge Porridge [ru] @ XI20, Vilnius

Rusai Superficial Random Knowledge Porridge save vadina sociopatų trijule, grojančia sintezatoriais, gitaromis, būgnais ir visuomenės baimėmis. Trys nariai priklausė grupei Jumbo Jet, o su dabartiniu pavadinimu jie sugrojo vos kelis koncertus.
Jų muzika, kaip ir jie patys, kol kas labai paslaptinga: nuo visiško instrumental iki žaislinės elektronikos. Taip ir neaišku, kur prasideda, o kur baigiasi p(r)oza.

Apie savo muziką Superficial Random Knowledge Porridge kalba taip:
Kartais sunku suprasti, iš kur sklinda visi tie garsai, kartais gali atrodyti, jog viskas susiję, tačiau mūsų muzikoje visada juntamas atitolimas, o veiduose matomas entuziazmas.

Avaspo (audiovisual asp of poetry) – tai muzikos ir poezijos projektas, susikūręs 2008 m. Nuo to laiko avaspo augo, keitėsi ir išplėtė savo ribas. Tai ne tik acoustic, triphop, psycountry muzika, persipynusi su saviironiškais eilėraščiais, įgarsintais vienur monotonišku, kitur plaukiančiu Gabrielės Labanauskaitės balsu, bet ir jaunų video menininkų vizualizacijos.
Naujausias darbas „Nėra Okeano“, yra skirtingų muzikos kūrėjų ir muzikinių stilių – experimentinės akustikos, noise‘o, minimal, trip-hopo mišrainė, užpilta juos vienijančiu poezijos majonezu (iš interviu su Gabriele Labanauskaite).

It looks like you don’t have flash player 6 installed. Click here to go to Adobe download page.

www.last.fm/event/1117083