2008-04-26 .D.S.., Gaserata [lv], IndyGo [lv] @ Klubas „Musė“, Vilnius

2007 m. pavasarį po dvejų metų tylos grupė „Gaserata“ atnaujino savo muzikinę veiklą. „Gaserata“ grojamą instrumentinę muziką galima apibūdinti kaip klajones tarp post-roko ir modernaus indie roko garsų, išreiškiančių ypatingus jausmus per garsų ir triukšmų pasaulį.
Kovo 8-ąją, tarptautinę moters dieną, „Gaserata“ kartu su Lietuvos muzikos leidybos būreliu „Charivari records“ išleido savo debiutinį albumą „I Have A Lyubovnik“, įrašytą studijoje „Hodila records“. Pirmasis albumo singlas „Burning Sparta“ ilgai sukosi vietinių roko ir alternatyviosios muzikos radijo stočių grojaraščiuose.

myspace, facebook

„IndyGo“ yra eksperimentinio roko grupė iš Latvijos. Grupė neseniai įrašė savo antrąjį studijinį EP albumą „Under Construction“, kurį šiuo metu pristato savo muzikiniame ture. „IndyGo“ groja nuo 2002 m., per tą laiką ji spėjo sudalyvauti visuose didžiausiuose Latvijos muzikos festivaliuose, o grupės kūriniai taip pat nuolat skamba vietinių roko ir alternatyviosios muzikos radijo stočių eteryje. „IndyGo“ sudaro trys vaikinai ir mergina.

myspace, www


„.D.S..“ yra jauna 3 narių grupė iš Vilniaus, turbūt vienintelė Lietuvoje grojanti instrumentinį post roką. Ilgi, sudėtingi, nelauktai besikeičiantys ritmai yra įprastas grupės skambesys. Kurti muziką, nevaržomą jokių žinomų idealogijų yra tai, ko „.D.S..“ siekia šiuo metu.

myspace

It looks like you don’t have flash player 6 installed. Click here to go to Adobe download page.

Draugai:


Reklamos internetui: 468×60, 160×120, 120×60
Reklama radijui: mp3